Veel banen brengen tegenwoordig het gebruik van technologie met zich mee. Deze eis blijft groeien, zelfs in sectoren die als traditioneel of niet-technisch worden beschouwd. Online tools en mobiele apps voeren tegenwoordig een enorm scala aan functies uit die ooit op papier waren gebaseerd.

De werkplek is digitaal en in de huidige competitieve omgeving hechten werkgevers veel waarde aan digitale vaardigheden. Het hebben van het gecertificeerde vermogen om apparaten en tools zelfverzekerd en productief te gebruiken, is een effectieve manier voor werknemers om zich te onderscheiden.

ICDL Workforce modules

ICDL Workforce is ontworpen om de digitale vaardigheden van de moderne werkplek op te bouwen. Deze modules helpen werknemers en kandidaten om hun effectieve gebruik van technologie te demonstreren met vaardigheden en kennis die verder kunnen worden ontwikkeld door door te stromen naar de ICDL Professional-modules en verder.

De modules in ICDL Workforce zijn:

Essential Skills

Application Essentials (Engels)

Computer and Online Essentials (Nederlands en Engels)

Office Applications

Documents (Nederlands en Engels)

Spreadsheets (Nederlands en Engels)

Presentation (Nederlands en Engels)

Teamwork (Nederlands en Engels)

Good Practice

Cyber Security (Nederlands en Engels)

Data Protection (Engels)

Remote Work (Engels)

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF

Waarom blijf je niet op de hoogte van al ons laatste nieuws en evenementen?

Klik hier om u aan te melden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

U kunt zich op elk moment uitschrijven door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Bezoek onze pagina met privacybeleid voor informatie over onze privacypraktijken.